Combi Vlietland 2014:

Op 5 en 6 juli is de Combi Vlietland gevaren. Met 112 inschrijvingen hadden we voor deze slotwedstrijd van de Combi Amsterdam net iets minder inschrijvingen dan in voorgaande jaren.

Het opbouwen ging ook dit jaar erg voorspoedig. Iedereen weet wat er moet gebeuren en dat helpt enorm: De tent al op de goede plek vanwege een middagactiviteit van het watersportcentrum, Lum en Teets kwamen met de camper, Gerda en Amos met de "kasteelbus" en de steiger kon in een keer in het gegraven gat in het strand gevaren worden. We hebben de steiger dit jaar maar direct aan het einde met een anker vastgezet zodat hij niet weg kon drijven zoals vorig jaar.

"A picture says more than a thousand words", zegt men wel, de beste impressie van de Combi krijg je dus via de foto's op de volgende bladzijden.

Het weer liet zich dit jaar van alle kanten zien. Over het algemeen prima zeilweer  zodat er 8 wedstrijden konden worden gevaren. Soms trok de wind wat aan zodat er her en der wat boten omgingen.Tijdens de prijsuitreiking van zowel de combi Vlietland als de Combi totaal kwam de regen met bakken uit de hemel. Dat kon echter de pret niet drukken en zo konden we met zijn allen weer terug kijken op een geslaagd evenement.

Met dank aan alle vrijwilligers en tot volgend jaar!

 

Wim van Dam